DAKVENSTERS

Voor een dakvenster in een leien of een pannen dak bieden wij u de dakvensters van het merk Velux aan. Wilt u een oud metalen dakvenster of oude Veluxraam vervangen door een nieuwe van het zelfde type of door grotere of meerdere vensters? Of heeft u tot nu toe nog geen dakvensters en u wilt graag wat licht en frisse lucht in de kamer, dit is allemaal mogelijk met het uitgebreide gamma dakvensters van Velux.

Bij de vervanging van uw oude dakvensters door nieuwe vensters , moet u veel aandacht besteden aan de plaats waar u deze vensters installeert. Het principe is natuurlijk eenvoudig: hoe meer vensters, hoe meer licht.

Velux biedt twee openingsmogelijkheden voor dakvensters: wentelende vensters en uitzetvensters. Zoals hun naam het aangeeft, draaien de wentelende vensters rond een scharnier in het midden. Uitzetvensters scharnieren bovenaan, en worden bediend met de onderste handgreep. De bovenste handgreep, over gans de breedte van het raam, opent de ventilatieklep. Deze zorgt voor een luchtcirculatie ook met gesloten venster.

DAKVENSTERS

Wentelende vensters

  • De bovenste handgreep, over gans de breedte van het raam, opent de ventilatieklep
  • De handgreep kan met één hand bediend worden en laat zelfs de plaatsing van een meubel net onder het venster toe
  • Kan elektrisch bediend worden.

Uitzet en wentelende vensters

  • Uitzetvensters scharnieren bovenaan, en worden bediend met de onderste handgreep. De ergonomische bovenste hangreep opent de ventilatieklep
  • Dit type is afgeraden voor vensters buiten handbereik
  • Ingebouwde grendel als kinderbeveiliging of om het raam vast te zetten in schoonmaakstand
  • Kan elektrisch bediend worden.

Velux beschikt ook over een heel groot gamma van verduistergordijnen, muggenramen, zonneschermen, rolluiken, ... met een manuele of een elektrische bediening al dan niet op afstandbediening. Voor meer info : www.velux.be 

 

VOORSTELLING

Nieuwlandt Dakwerken

Molenweg 93, 2830 Willebroek

Tel  +32 3 886 86 03

Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Btw  BE 0833.498.036

Reg  0833.498.036/02.15.11