GEVELBEKLEDING

Meer en meer wordt er gekozen voor de bekleding van de buitengevels van een woning. Bij de keuze van gevelbekleding kunnen twee belangrijke redenen meespelen:

  • Ofwel kies je ervoor uit esthetische overweging om slechte of beschadigde gevels met gevelbekleding te verbergen en te beschermen tegen vocht.
  • Vaak speelt er echter ook een tweede reden mee en dient de gevelbekleding om het huis bijkomend te isoleren. Buitengevelisolatie heeft het extra voordeel dat je op die manier geen extra ruimte binnen moet prijsgeven.
Wij bieden u drie systemen aan:
GEVELBEKLEDING

Vezelcementleien Alterna van Eternit

Welkom bij de firma Nieuwlandt. Wij zijn sinds 40 jaar gevestigd in Willebroek en hebben er in die periode een hele reputatie opgebouwd op het gebied van dak- en verbouwingswerken.

U kan bij ons terecht voor: alle dakwerken, kleine verbouwingswerken, gevelwerken ...

Zelfs voor een kleine herstelling bent u bij ons aan het juiste adres.

Siding van Eternit

Sidings zijn vervaardigd van vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. Hierdoor zijn ze bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk, brandveilig en waterbestendig. De stroken zijn verkrijgbaar in 21 attractieve, hedendaagse kleuren of in warme houtkleuren.

Werkwijze: eerst worden er horizontale latten tegen de gevel bevestigd waar tussen isolatie geplaatst wordt. Vervolgens worden er verticale latten op bevestigd waarop de stroken Siding worden vastgeschroeft met inox vijzen. De zijkanten van de gevel worden afgewerkt in aluminium profielen in dezelfde kleur als de Siding. Eventuele raamopeningen worden ook in Siding afgewerkt.

Stalen platen met isolatie

Stalen platen wordt zowel gebruikt voor het dak als voor gevelbekleding. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende isolatie dikte van 2 cm tot 6 cm en tot een maximum lengte van 12 m. Het paneel heeft een nuttige breedte van 1 m. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Werkwijze: eerst worden er horizontale latten tegen de gevel geboord om de 1m50. Vervolgens worden de platen met behulp van onze kraan tegen de gevel geplaatst en vast gevezen. De zijkanten en de bovenkant van de gevel worden afgewerkt met profielen in dezelfde kleur als de platen.

Nieuwlandt Dakwerken

Molenweg 93, 2830 Willebroek

Tel  +32 3 886 86 03

Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Btw  BE 0833.498.036

Reg  0833.498.036/02.15.11